Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kroos: “Biztos vagyok benne, hogy Alaba minőséget fog hozni a Real Madridba”

David Alaba azt már bejelentette, hogy a szezon végén távozni fog a Bayern Münchenből, de az még nem vált hivatalossá, hogy hol folytatja. A sajtó azonban már tényként kezeli, hogy a Real Madrid játékosa lesz, és úgy tűnik, hogy így gondolja ezt Toni Kroos is. 

Továbbra is a Real Madrid a favorit David Alaba leigazolására nyáron, ahová a szerződése lejártával ingyen érkezne. Az üzletnek elmondása szerint nagyon örülne korábbi csapattársa, Toni Kroos, aki csak jókat tud mondani az osztrák játékosról. A Real Madrid német középpályása úgy véli, hogy Alaba csak minőséget hozna a spanyol csapatba. 

“Ha Alaba ott tud lenni a Bayern München kezdőjében, akkor biztos vagyok benne, hogy a Real Madridba is minőséget hozna”

– magyarázta Kroos a Sky Sports interjújában.

“Az egyetlen probléma, hogy vele nem játszottam együtt hét évig, így azt sem tudom, hogy szívesen játszana-e a Real Madridban, de azt igen, hogy megerősítené a védelmünket. Mindehhez viszont az is szükséges, hogy Sergio Ramos és Raphael Varane is megegyezzen a szerződéshosszabbításáról. “

Kroos maga 2014-ben hagyta el a Bayern Münchent a Real Madrid kedvéért. A középpályás a spanyolokkal három Bajnokok Ligáját nyert, de a bajor csapatban is magasba emelhette a trófeát Alabával együtt.