Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milánói csata alakulhat ki a Lille szélsőjéért! – sajtóhír

Az olasz bajnokság (Serie A) két gigásza az AC Milan és az Inter alakulata is szeretné megszerezni a Lille játékosát, Jonathan Ikonét. A francia gárda egy bizonyos összegért hajlandó is lenne megválni egyik legnagyobb értékétől.

Tegnap még a pályán, nyáron pedig az átigazolási piacon küzdhet meg egymással az Inter és a Milan alakulata. A Calcio Mercato legfrissebb értesülései szerint ugyanis a két milánói gigász ugyanazt a játékost szeretné megkaparintani Jonathan Ikoné személyében. A 22 esztendős szélsőként és támadóként is bevethető futballista nem csupán az olasz együttesek figyelmét keltette fel, ugyanis a beszámolók alapján a Chelsea gárdája is szívesen kivetné rá a hálóját. Ikoné 22 éves kora ellenére már több mint 100 alkalommal ölthette magára a Lille szerelését és a klub meghatározó alakjának számít több szezon óta. Az olasz sajtó viszont úgy tudja, hogy a Lille hajlandó lenne a nyáron megválni tőle, ha legalább 30 millió eurót fizet érte egy csapat.

Ikoné 2018 nyara óta erősíti a Lille gárdáját, amelynek színeiben eddig 111 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 14 gól és 22 gólpassz a mérlege. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.