Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: olasz kapusra akarják lecserélni De Geát – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a Manchester United le szeretné cserélni De Geát, a kiszemeltjük pedig nem más, mind Gianluigi Donnarumma. 

A Juventus, a Bayern München és a Paris Saint-Germain után a hírek szerint a Manchester United is beszállt az AC Milan hálóőréért, Gianluigi Donnarummáért folyó harcba. Az olasz kapusnak nyáron jár le a szerződése, amit eddig még nem hosszabbítottak meg.

A 22 éves játékos David De Gea helyét venné át a Vörös Ördögöknél, akit mostanában sokat kritizálnak a teljesítményéért, köztük az angol klub legendája, Paul Scholes is, aki szintén sürgeti azt, hogy az MU új kapust keressen.

A spanyol Todo Fichajes szerint Donnarumma ráadásul már szóban meg is egyezett a Manchester Uniteddel. A hírek szerint az angol klubnál betelt a pohár, és megelégelték, hogy De Gea hibát hibára halmoz, így az olasz kapus lejáró szerződése pont kapóra jön a Vörös Ördögöknek, aki állítólag a világ legjobban kereső hálóőre lehet.

Donnarumma csütörtökön lesz 22 éves, és az Inter elleni bajnoki vereség alkalmával már a Serie A olyan legfiatalabb játékosa lett, aki elérte a 200 mérkőzést az olasz bajnokságban.