Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beckham üzent Rashfordnak

A vasárnapi Newcastle elleni találkozón Rashford góljával szereztek meg a vezetést a Manchester United. Ez volt a 23 éves támadó 85. gólja a csapat színeiben, ezzel utolérte az klub örökranglistáján a manchesteri legendát, David Beckhamet. 

Rashford szépen lépeget előre a listán, idén minden sorozatot figyelembe véve 18 találatnál tart. Legutóbbi két mérkőzésén is betalált, a Newcastle elleni mérkőzés előtt a Real Sociedad ellen is gólt szerzett. Ráadásul a baszk csapat elleni gólja egy fontos klubrekordot is jelentet, ez a találkozó volt a 250. mérkőzése a Unitedben és lett a 4. legfiatalabb, aki elérte ezt a számot. A Newcastle-nek lőtt gólja pedig azt jelentette, hogy utolérte a klub ranglistáján Beckhamet, akivel a 24. helyen osztoznak.

Szóval sűrű héten van túl Rashford, akinek most a csapat színeiben 357-szer pályára lépő David Beckham is üzent. A 45 éves sztár Instagramon üzent:

“Nem biztos, hogy sokáig osztozunk ezen a helyen @MarcusRashford. Nem is tudtam, hogy ennyi gólt szereztem.”

Korábban Rashford azt nyilatkozta számára nem fontosak ezek a rekordok, azonban a gólja után ő is megemlítette, hogy utolérte Beckhamet.
“Nagyszerű társasághoz csatlakoztam ma este, hiszen beértem David Beckhamet a szerzett gólok számában. Boldog vasárnapot mindenkinek.”

Rashfordnak a következő lépcsőfokhoz, még 12 gólra van szüksége, ennyi kell neki, hogy utolérje a 23. helyen a 97 gólos Lou Macarit.