Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Simán nyert, így kettős győzelemmel jutott tovább a Tottenham – Videóval

A szerdai napon is rendeztek egy mérkőzést az Európa-ligában, ahol a legjobb 16 közé jutásának visszavágóit játszották már a csapatok. A Tottenham pedig magabiztosan várhatta a második felvonást, ugyanis a Wolfsberger elleni idegenbeli találkozón, amelyet a Puskás Ferenc stadionban rendeztek, 4-1-es sikert aratott a Spurs.

A Tottenham a “B” csapatával állt fel, ami még így is bombaerős keret, ha az Európa-ligáról beszélünk. A szezonban Mourinho által sokat nélkülözött Dele Alli ismét a kezdőben kapott helyet, amelyet meg is hálált a 11. percben egy pazar ollózós góllal az angol támadó középpályás (1-0). Az első játékrészben pedig már semmi említésre méltót nem lehetett feljegyezni, ennek következtében egygólos hazai előnnyel mehettek pihenőre a csapatok.

A második félidő szinte azonnal Spurs találattal kezdődik, Dele Alli ezúttal a gólpasszért felelet, beadására Carlos Vinícius érkezett a legjobb ütemben és a kapuba fejelte a londoni gárda második gólját a az 50. minutumban (2-0). Az angol középpályás pedig nem állt meg egy gólpassznál, kiosztott még egyet, ezúttal Gareth Bale volt a címzett, a walesi pedig négy perccel azt követően, hogy beállt gólt szerez a 73. percben (3-0). Azonban ezúttal sem állt meg három találatnál a Tottenham, most is négyig jutottak, a csereként debütáló 16 éves Dane Scarlett megszerzi első gólpasszát a Spurs felnőtt keretében, aki Carlos Viníciust szolgálta ki a mérkőzés hajrájában (4-0). Ennek következtében nagyon sima 8-1-es összesítéssel ejtette ki a Wolfsbergert a Spurs.

Tottenham – Wolfsberger 4-0 (1-0); tj.: a Tottenham 8-1-es összesítéssel
Játékvezető: M. Jug (szlovén), Helyszín: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Gólszerzők: D. Alli (11.), C. Vinícius (50. 83.), G. Bale (73.) ill.

A góllövőlista élmezőnye