Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Lewandowski beszélt a jövőjéről!

A lengyel gólvágó az amerikai CBS Sportnak adott exkluzív interjút a Lazio elleni Bajnokok Ligája találkozó másnapján. Lewandowski ugyan maximálisan elkötelezett a bajorok irányába, de mint azt elárulta, már elkezdte foglalkoztatni, hogy lassan elérkezik karrierje utolsó szakasza. 

Ugyan aggódniuk nem feltétlenül kell a bajorok szurkolóinak a 32 esztendős klasszis távozását illetően, már csak azért sem, mert Lewandowski szerződése 2023 június 30-ig érvényes Münchenben. Ráadásul mint azt a lengyel klasszis is mondta, természetes, hogy ilyenkor elkezd foglalkozni egy játékos az utolsó éveivel.

“Először is, nagyon boldog vagyok a Bayernnél, jól érzem magam a klubnál. Tudom, hogy gondolnom kell a jövőmre is, de hosszú távon viszont még nem szeretnék tervezgetni semmit!” – Így Lewandowski a jövőjét illetően, aki persze nem kerülhette el, hogy ne kérdezze meg a CBS riportere, Aaron West arról, hogy szívesen igazolna-e az MLS-be?!

“Hogy játszanék-e Amerikába? Őszintén: nem tudom! Nem tudom ugyanis elképzelni, hogy mivel járna ez a számomra! Természetesen sokat tudok az MLS-ről. Jó pár lengyel és német játékos játszik Amerikában, akikkel jó kapcsolatban vagyok, tőlük sokat hallok a ligáról.  Egy folyamatosan fejlődő bajnokság, amely évről-évre erősebb és színvonalasabb. Egyértelmű számomra, hogy az MLS-ben mindenki nyitott a fejlődésre, ez abszolút pozitív tényező. Viszont most nem mondhatok mást, mint hogy a Bayernnel képzelem el a folytatást!” – Így Lewandowski.