Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Freuler bocsánatot kért az Atalanta szurkolóitól a piros lapja miatt

Az Atalanta 1-0-ra kapott ki a Real Madridtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásában hazai pályán. Ebben része volt annak is, hogy még a mérkőzés elején kiállították Remo Freulert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Remo Freuler (@remo_freuler) által megosztott bejegyzés

Az Atalanta – Real Madrid BL-mérkőzés 17. percében azonnali piros lappal kiállították Remo Freulert, miután szabálytalankodott a kapura törő Ferland Mendyvel szemben. A játékvezető döntését azóta is vitatják, viszont a svájci játékos vállalja a felelősséget a tetteiért, amiért a hivatalos Instagram-oldalán kért bocsánatot az Atalanta szurkolóitól.

“Nincs sok mondanivalóm. Elképesztő módon sajnálom és bocsánatot kérek a csapattársaimtól, a szurkolóinktól és mindenkitől, akik valamilyen módon kapcsolódnak az Atalantához. Az esetről azonban nem akarok beszélni”

– írta Freuler a posztjában, majd az Atalanta játékosait méltatta.

“Még mindig van esélyünk, köszönhetően a srácoknak, akik fenomenális teljesítményt raktak le az asztalra tegnap 10 játékossal is. Biztos vagyok benne, hogy remek meccset játszunk majd Madridban.”

A visszavágóra március 16-án kerül majd sor a spanyol fővárosban, amit az Atalanta idegenbeli egygólos hátrányból várhat.