Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A Liverpooltól érkezhet középpályás – sajtóhír

A francia címvédő egy lejáró szerződésű játékossal erősítené meg középpályáját a nyár folyamán, amelyet sokan a PSG leggyengébb pontjának vélnek.


A Paris Saint-Germain ingyen szerezheti meg a Liverpooltól Georginio Wijnaldumot, akinek június 30-án lejár a szerződése a Premier League címvédőjével, a Le Parisien értesülései szerint.

A holland labdarúgó és az angol együttes között nagyon úgy tűnik, hogy nem fognak sikeresen zajlani a kontraktusának meghosszabbításáról folyó tárgyalások, ennek következtében nagy valószínűséggel elhagyja a csapatot a nyáron. Erről beszámoltunk korábban, hogy nem alakulnak túl jól a dolgok a Liverpool szempontjából, amelynek Jürgen Klopp sem örül annyira a hírek szerint, mert egyik kedvence a 30 éves középpályás.

Sokáig úgy hírlett, hogy a Barcelona lesz a befutó Wijnaldumért, azonban most egy komoly vetélytársra leltek a PSG-ben, akik magasabb fizetést is megadnának a számára, így a katalánok könnyen hoppon maradhatnak, plána, ha nem Ronald Koeman lesz jövőre is a csapat vezetőedzője.