Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hosszabbít szerződést a Chelsea támadója! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a nyáron elveszítheti egyik támadóját Tammy Abraham személyében. A 23 esztendős játékos ugyanis távozna abban az esetben, ha újabb csatár érkezne a londoni csapathoz.

A Chelsea együttese a nyári átigazolási időszakban alaposan megerősítette a csapat támadószekcióját azzal, hogy megszerezték Timo Wernert, Hakim Ziyecht és meg tudták tartani Olivier Giroud-t is. A kiváló idényt produkáló Tammy Abraham így számos vetélytársat kapott maga mellé, és ebben a szezonban bizony nem is jut annyi lehetőséghez, mint korábban. A 23 esztendős futballistát ráadásul aggasztja az a hír is, miszerint a londoni kékek a nyár folyamán szeretnék leigazolni a Dortmund csillagát, Erling Haalandot. A 90min beszámolója alapján az angol futballista nem hosszabbítaná meg a szerződését a Chelseavel és inkább távozna abban az esetben, ha a norvég gólvágót is megszerezné a klub. Abraham ugyanis szeretne első számú támadó lenni a csapatban és a válogatottban is, ezt pedig Haaland mellett szerinte nem tudná megvalósítani. A csatár helyzetén ráadásul az sem segít, hogy a nemrég kinevezett Thomas Tuchel eddig inkább Werner és Giroud mellett tette le a voksát vele szemben a játékperceket illetően.

Abraham 2019 nyara óta számít a Chelsea meghatározó játékosának. A csapat mezét eddig összesen 80 alkalommal öltötte magára és ezeken a meccseken 30 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Aktuális kontraktusa 2023 nyaráig köti Londonba. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a transfermarkt.