Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: könnyekben tört ki a Valencia játékosa a Getafe elleni vereség után – VIDEÓ

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Valencia csúnya vereségbe futott bele a Getafe ellen a La Liga 25. fordulójában. A mérkőzés után a “Denevérek” védője, Gabriel Paulista könnyeivel küszködve nyilatkozott. 

Gabriel Paulista nem tudta elrejteni, hogy mit érez, miután 3-0-ra kikaptak a Getafe ellen a spanyol bajnokságban szombat este. Javi Garcia csapata már a 14. helyen áll a La Liga tabelláján, és mindössze 6 pont választja el őket a kiesőzónától. A csapat az előző szezonban még a Bajnokok Ligájában szerepelt, az új kiírást viszont nagyon rosszul kezdték és folytatták.

A mérkőzés után Gabriel Paulista adott interjút a sajtó munkatársainak, akit arról kérdeztek, hogyan lehetséges az, hogy egy csapat, amelyik az előző idényben még a BL-ben játszott, most a kiesés ellen küzd a bajnokságban.

“Nagyon csalódást keltő ezt hallani. Egy olyan nagy klubról beszélünk, mint a Valencia, és ezt így hallani, hatalmas csalódás. De ki kell másznunk ebből a gödörből, mert mi vagyunk a Valencia és ennél többet érdemlünk.”

A játékos már a nyilatkozata alatt könnyezett, de miután befejezte, a pálya szélén a mezébe temette az arcát, és már kicsit sem tudta türtőztetni a könnyeit.