Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Még nem állnak készen a visszatérésre!”

Csapata Real Sociedad elleni, hétfő esti bajnokija előtt tartott sajtótájékoztatóján Zinedine Zidane a Real Madrid sérültjeiről is beszélt. 

“Sajnos pontos visszatérésről egy játékosom esetében sem tudok beszélni. Benzema és Hazard is egyre jobb állapotban van már, de még nem állnak készen arra, hogy újra pályára léphessenek. Nem tervezünk pontos dátumokkal.” – Fogalmazott a blancók trénere, aki szerint hasonló a helyzet Sergio Ramos felépülésével is, bár a csapatkapitány esetében egy jóval frusztrálóbb dologgal is szembesülniük kell.

“Ezerszer mondtam már, hogy Ramos kulcsfontosságú játékosunk, egy született vezér. Mindig a szerződéséről kérdeznek, közben most az lenne a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Holnap meccsünk lesz, beszéljünk inkább arról!” – Így Zidane, aki kitért a bajnoki versenyfutásra is.

“A hajrá nyílt lesz. Ma lehet azt mondjuk, hogy két csapat esélyes, de holnap már négy lesz… Vannak csapatok, akik most előnyben vannak, de sok meccs van még hátra, sok pontról lehet még dönteni. Oly sokszor mondtam már azt is, hogy nekünk csak is saját magunkra kell koncentrálni, és arra, hogy a megszerezhető 42 pontból a lehető legtöbbet begyűjtsük. Hétfő este tehetünk egy újabb kis lépést előre.” – Zárta gondolatmenetét Zidane.

 

A Real Madrid – Real Sociedad találkozót 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!