Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Jó hírek Sergio Ramos állapotáról!

Mit arról legutóbb mi is beszámoltunk, a blancók csapatkapitánya kihagyja csapata soron következő, Atalanta elleni szerdai Bajnokok Ligája találkozóját is, ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint a világ -és Európa-bajnok középhátvéd visszatérésére már nem kell sokat várni.

A február hatodikán térdproblémákkal megoperált Sergio Ramos visszaérésére előzetesen 6-8 hetet jósoltak, ám a legújabb hírek szerint olyan jól halad a hátvéd felépülése, hogy előbb visszatérhet a pályára.

A madridi As beszámolója szerint Ramos mindent elkövet a mielőbbi visszatérés érdekében, bár jelenleg még az edzőteremben készül, külön a társaktól. Mégis úgy tűnik, valóban rövidebb lehet az a rehabilitáció.

Az As például úgy említi, hogy március 13-án az Elche, de legkésőbb már március 16-án, az Atalanta elleni BL-visszavágóra teljes értékű játékosként térhet vissza a blancók csapatkapitánya – Aki, ha az Elche ellen játszik, 36 napra rövidíti le az említett 6-8 hetes periódust!

A hírek szerint Ramos legszívesebben már a március 7-ei, Atlético Madrid elleni derbin is ott lenne, de a csapatorvosok figyelmeztették, hogy ez még túl kockázatos lenne a térde egészsége számára.

Sergio Ramos, nagy bánatára, így is kulcsfontosságú találkozókról hiányzik majd, hiszen a Real Madrid soron következő meccse:

02. 24. Atalanta (idegenbeli, Bajnokok Ligája)

03.01. Real Sociedad (hazai, La Liga)

03.07 Atlético Madrid (idegenbeli, La Liga).