Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: “van tartása a csapatnak!”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar másodosztályú bajnokság (NB II) vasárnap esti rangadóján a Vasas két hajrábeli találattal fordítva legyőzte az éllovas Debrecen gárdáját idegenben…

 

Fontos házon kívüli sikerével a Vasas csapata a Merkantil Bank Liga élén két pontra megközelítette a listavezető Debrecen gárdáját, melyet követően az angyalföldiek vezetőedzője, Schindler Szabolcs játékosait méltatta:

“A csapatnak szeretnék gratulálni, hiszen ellenfelünk még most is első a bajnokságban. Amit egész héten gyakoroltunk, az szerintem a mai nap megmutatkozott. Volt stílusa és arculata a csapatunknak. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos egy védekezési hibából elkerülhető gólt kaptunk. De számomra az a legfontosabb, hogy annak a csapatnak, amelyik hátrányból már nem az első mérkőzését tudja megnyerni, van tartása. Gratulálok a játékosoknak, de a Debrecen is jól játszott, nagyon nehéz mérkőzés volt.”

Eközben a vesztes hajdúságiak trénere, Toldi Gábor arról beszélt, nem értette, hogy csapata miért zárt vissza annyira a második félidőben a vezetés megszerzését követően, majd hozzátette: “sajnos nem bírtuk végig, frissebbnek tűnt jóval az ellenfél, így rövid időn belül sikerült megfordítania a mérkőzést. Gratulálok a Vasasnak, de sajnálom a srácokat, mert nagy munkát tettek bele.”

A bajnokságot jelenleg a DVSC két pont előnnyel vezeti a második Vasas, és néggyel a harmadik Gyirmót előtt. Az idény végén az NB II első két helyezettje jut fel az OTP Bank Ligába, még 12 forduló van hátra a bajnokságból.