Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reak Madrid: Zidane csak egy dolog miatt volt csalódott a pontvesztés után!

A blancók Real Sociedad elleni pontvesztését követően lényegében egy dolog miatt bánkódott csupán Zinedine Zidane, mégpedig a kihagyott lehetőségek miatt. 

Mint ismert, a Real Madrid a hajrában mentett pontot hazai pályán a Sociedad ellen, ezzel elkerülte az igazán nagy blamát a baszkok ellen. A meccset követően szokásához hűen próbált pozitív maradni Zidane, aki azért megjegyezte, hogy egy dolog nagyon bosszantja a meccs kapcsán.

“Jól játszottunk, meg voltak a lehetőségeink, különösen az első félidőben, de nem tudtunk betalálni. Két pontot veszítettünk, ami fájó, de ne feledjük, hogy egy nagyon erős ellenféllel találkoztunk.” – Idézi a madridi As című sportnapilap a francia tréner meccs utáni gondolatait.

“Az első 10-15 percben elégedetlen voltam, ezért is változtattunk a rendszeren. Úgy gondolom a továbbiakban nem volt gond a csapattal, csak a helyzetkihasználásunk (…)” – Folytatta Zidane.

“Éreztem, hogy a 60. perc körül bizonyos játékosaim fáradnak, erre próbáltam alternatívát találni. Úgy érzem, a cserék is jól szálltak be, hozzájárultak ahhoz, hogy a játékunk dinamikáján javítottunk. Sajnos megesik az ilyen eredmény, pláne a mostani szezonban. A futballban örök igazság, hogy van amikor akkor is nyersz, amikor nem érdemled azt meg, de ennek van egy fordítottja is!” – Így Zidane, aki röviden ugyan, de már a hétvégi madridi derbire is előretekintett.

“A mai eredmény nem lesz semmilyen hatással az Atlético elleni meccsünkre. A listavezetővel találkozunk, nehéz meccs vár ránk, amelyen jól szeretnénk játszani, és jó eredményt elérni.” – Jegyezte meg Zidane.