Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy hónapra elvesztette az egyik legjobbját az AS Roma

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma csapata előreláthatólag legalább egy hónapra elveszítette fantasztikus idényt futó francia légiósát…

 

Olasz sajtóbeszámolók szerint az AS Roma kulcsjátékosa, Jordan Veretout legalább egy hónapra kidőlt a sorból combsérülése miatt.

A 28 éves francia játékos a második szezonját tölti a “farkasok” alkalmazásában, tavaly a Fiorentinától kölcsönben szerepelt a fővárosi klub soraiban. Veretout középpályás létére tíz bajnoki góljával a Roma legeredményesebb játékosa jelenleg az idei szezonban, míg a szezonban összesen 29 tétmérkőzésen 11 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Paulo Fonseca csapatának tehát komoly veszteséggel kell számolni a következő legalább hat-hét összecsapáson.

A Roma 25 forduló alatt szerzett 47 pontjával jelenleg a Serie A tabellájának ötödik helyét foglalja el, noha az idei szezonban kritikán aluli formában teljesít a közvetlen élmezőnyhöz tartozó csapatok ellen. A hétvégi fordulóban a fővárosiak a Genoa együttesét láthatják vendégül vasárnap délben.