Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Nem élhetünk a múltban!”

Meglehetősen önkritikusan fogalmazott a Liverpool balhátvédje, Andy Robertson csapata újabb kiábrándító, Chelsea elleni vereségét követően. 

Mint ismert, a “vörösök” minimális különbséggel, de alulmaradtak a Chelsea elleni rangadón az Anfield Roadon, elszenvedve – a klub történelmében először (!) – zsinórban ötödik bajnoki vereségüket!

A skót balhátvéd is elismerte, valami nagyon nem működik mostanság náluk, és nem feltétlenül a sérülésekkel lehet a legnagyobb gondjuk.

“Öt haza meccs, győzelem nélkül… Egyszerűen elfogadhatatlan! Nem kaphatunk ilyen gólokat, ahogyan az sincs rendjén, hogy rendre a kontrákkal vernek meg bennünket! Csak mi segíthetünk saját magunkon, hiszen a szurkolóink sem lehetnek velünk!”  Idézi a Sky Sprts Robertson meccs utáni gondolatait.

 “Nem élhetünk a múltban! Az elmúlt idénynek és ezzel együtt a sikereknek is vége! Sehol nem vagyunk ahhoz képest, ahol a Liverpoolnak lennie kellene! Borzalmas volt látni 1-0-ás hátrányban azt a sok lehajtott fejet… Így csak tovább zuhanunk, ez így tarthatatlan!” – Folytatta a skót válogatott játékos.

“A meccsek sorra jönnek egymás után, itt az ideje, hogy változtassunk, és eredményeket érjünk el. Valahogy most már nyomást kellene gyakorolnunk az előttünk állókra. Sokan egészen biztos, hogy leírnak bennünket, a kétkedőknek is be kell bizonyítanunk, hogy nincs igazuk! Így viszont, ahogyan ma este is tettük, nem futballozhatunk!” – Jegyezte még meg Robertson.

A Liverpool bajnoki címvédőként, 27 forduló után, 22 pontos (!) hátrányban van a Manchester City mögött, köszönhetően annak, hogy legutóbbi 13 bajnokijából csupán hármat nyert meg, három döntetlen és egészen hihetetlen, de hét döntetlen mellett!