Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németországból igazolna védőt a Manchester United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Bayer Leverkusen hátvédjét, Edmond Tapsobát.

A “Vörös Ördögök” védelme ebben a szezonban többnyire jól teljesít, ám a hátsó négyes formája igen ingadozó, amit jól mutat a 27 forduló alatt bekapott 32 gól, aminél 7 együttes is kevesebbszer kapitulált a bajnokságban. A hírek szerint Ole Gunnar Solskjaer sincs maradéktalanul megelégedve védelme teljesítményével, így a nyári átigazolási időszakban mindenképp igazolna egy középhátvédet. Legújabb kiszemeltje a Daily Express beszámolója alapján nem más, mint a Bayer Leverkusen egyik nagy tehetsége, Edmond Tapsoba. A 22 esztendős bekk nemrég hosszabbított szerződést a “Gyógyszergyáriakkal”, és a sajtóértesülések szerint a kontraktusa egy 44 millió fontos kivásárlási árat tartalmaz. Tapsobának nem a Manchester United az egyetlen kérője, ugyanis a Wolverhampton és a Liverpool kívánságlistáján is szerepel a futballista.

Tapsoba 2020 januárja óta erősíti a Leverkusent, amelynek színeiben eddig 51 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 2 gólt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.