Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: rangadót nyerve tapad a Juventus – VIDEÓ

A pocsék februárja után magára találni látszik a címvédő Juventus együttese. A torinóiak a héten már a második győzelmüket aratták a Serie A-ban. A Spezia legyőzése után most a Lazio volt a Pirlo-csapat pofozógépe.

Serie A – 26. forduló
Hihetetlen módon fogatlan oroszlán példáját mutatta a Juventus hazai pályán. Az első félidőben a Pirlo-féle takaréklángnál is óvatosabban játszottak a torinóiak. Az alapemberek közül McKennie és Cristiano Ronaldo is csak a kispadon kezdte a rangadót. A Lazio pedig remek kontrajátékkal, és hatékony támadógépezettel igyekezte meglepni a Juvét. Azonban Correa vezető gólja is csak a félidei ikszre volt jó. Lévén Adrien Rabiot éppen a legjobbkor szerezte szezonbeli második találatát.
A szünet után még nem jött be azonnal „CR7”, és valójában már nem is volt rá szükség, mire a pályára mehetett. Álvaro Morata ugyanis még éppen időben tudott duplázni, mintegy egymaga megnyerte a mérkőzést a Juventus számára. A Lazio a hajrára teljesen elfáradt, Ciro Immobile nem is maradt végig a gyepen.

Győzelmével a Juve tízpontosra olvasztotta hátrányát, az éllovas Inter mögött. A Lazio a vereség ellenére is még reménykedhet a BL-helyek elérésében.

Juventus – Lazio (1:1)
G.: Rabiot (39.), Morata (57., 60.-büntetőből), ill. Correa (14.)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: