Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA21: íme a “What If?” lapok második adagja

Megjött a valós események alapján dinamikusan fejlődő lapok második heti adagja, egy egészen különleges válogatás formájában.

A “What If” kezdeményezés révén ezúttal olyan játékosokról készített speciális lapot az EA Sports az Ultimate Team keretein belül, amelyeket az elkövetkezendő 5 hét folyamán kell szemmel követnünk, hogy elérik-e a lehetséges potenciáljukat.

Amennyiben a játékos és a csapata a való életben jól fog teljesíteni a márciusi hónap folyamán, akkor a promócióban résztvevő “What If” lapok plusz 2-es erősítést fognak kapni, így egy egészen combos erősítést elnyerve lapuk számára.

A támadó és középpályás lapok célkitűzése 6 gól 5 mérkőzés folyamán, a védők és kapusok számára pedig 1 kapott gól nélküli mérkőzés után válik elérhetővé a jutalom.

A promóció tehát az elkövetkezendő hetekben, a játékosok valós teljesítményétől függően fog aktiválódni.

A második heti adagban pedig olyan közönségkedvenceket és eddig mellőzött neveket kaptunk, mint Dries Mertens, Richarlison vagy Pepe akik tovább színesíthetik az Ultimate Team kínálatát, amennyiben valóban elérik az előírt célt az elkövetkezendő hetek folyamán.

A “What If?” lapok második adagja egy hétig lesz elérhető a pakkokban.