Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: állítólag készülőben van Cristiano Ronaldo visszatérése!

A Chiringuito TV jól értesültnek tűnő híre szerint nem csak a Juventus és Cristiano Ronald szakítása tűnik egyre biztosabbnak, hanem a portugál zseni madridi visszatérése is!

Cristiano Ronaldo már a harmadik idényét tapossa a Juventus-nál, ám az átütő siker már idén is garantáltan elmarad a torinóiak számára: egy negyeddöntős szereplés után a tavalyihoz hasonló módon idén is a nyolcaddöntőben búcsúztak a Bajnokok Ligájától.

A Chiringuito műsorvezetője pedig nem is szerénykedett, és keményen ostorozta a korán kieső Juventus-t. Josep Pedriolle régi ismerőse Ronaldo ügynökének, Jorge Mendes-nek. A TV-s szakértő szerint már régen hallanunk kellett volna tárgyalásokról a felek között, lévén „CR7” szerződése a következő idény végén lejár az olaszoknál. Ugyan hallani pletykákat, hogy már egyre kevesebben támogatják a maradását (sőt, az MLS-ben tárt karokkal fogadnák), de ennél alighanem többet érez magában a büszke támadó.

Pedrioole szinte biztosra veszi a nyári szakítást, és érzése szerint a Real Madrid dobhat mentőövet korábbi frontemberének. Crisitiano Ronaldo 2009. és 2018. között a Real Madrid legendája lett a megnyert Bajnokok Ligája-trófeák és Aranylabdák tömkelegével.