Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus szabadulni akar Cristiano Ronaldótól, és már meg is van a helyettese – sajtóhír

A Juventus hátrányból fordítva győzte le a Laziót a Serie A-ban szombat este, Cristiano Ronaldo viszont csak csereként lépett pályára, hogy pihenhessen az FC Porto elleni BL-nyolcaddöntő-visszavágóra. A portugált egyre több kritika éri, és most olasz sajtóhírek szerint a Juventus is szabadulna tőle, ám nem a teljesítménye miatt. 

Az olasz Mediaset értesülései szerint a Juventus el szeretné adni Cristiano Ronaldót a nyáron, hogy ezzel együtt felszabaduljon a hatalmas, évi 32 millió eurós fizetése alól. A koronavírus-járvány alatt a torinói gárda 113.7 millió eurós veszteséget jelentett be a 2020/21-es pénzügyi év első felében, és a tőzsdén is aggasztó a helyzetük. Ennek helyretétele érdekében pedig a Juventus hajlandó lenne áldozatokat hozni, és megszabadulna néhány játékostól. Ronaldo mellett a hírek szerint Aaron Ramsey és Adrien Rabiot lehet a másik két távozó, akik évi 7-7 millió eurót keresnek. 

A tv-csatorna állítása szerint a torinói klub már meg is találta a portugál helyettesét, a nagy rivális Inter korábbi csapatkapitányának Mauro Icardinak a személyében. Állítólag a Juventus egy cserébe is belemenne, így felajánlaná érte Ronaldót a PSG-nek.  

Az argentin támadó nem először kerül a Juventus látóterébe, hiszen már akkor többször szóbahozták a torinóiakkal, amikor megromlott az ő és felesége, egyben ügynöke kapcsolata az Interrel és annak szurkolóival. A hírek szerint azonban akkoriban egy olyan kitétel is volt a szerződésében, hogy nem igazolhat a Juventusba, ez az akadály viszont elhárult azzal, hogy eladták a PSG-nek.