Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Van dijk és Gomez sem tér már vissza, az Eb-t is kihagyják”

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp bevallotta, hogy szinte biztos, hogy nem tér már vissza két sérült játékosa, Virgil van Dijk és Joe Gomez a pályára a szezonban, sőt, a nyári Európa-bajnokságot is kihagyhatják. 

Jürgen Klopp a legutóbbi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy nem lát arra reális esélyt, hogy van Dijk és Gomez is visszatérjen a csapathoz ebben a szezonban, és inkább már a következő idényre koncentrál, hogy ha róluk van szó. Az elmondása szerint még mindig bőven van hátra a rehabilitációjukból, így az sem kizárt, hogy az Eb-t is kihagyják Hollandiával és Angliával.

“Ez nem az én döntésem, de a jelenlegi információim szerint úgy tűnik, hogy ők ketten már nem lépnek pályára ebben a szezonban. Természetesen, ez nem az, amit én akarok, de ezt mondatja velem a sérüléseik súlyossága.”

Van Dijknak október 18-án volt a térdszalag-szakadása, ami miatt már 33 meccset volt kénytelen kihagyni, míg Gomez november 11-e óta bajlódik ínsérüléssel. Klopp még azt is hozzátette, hogy Gomez még nem tud egyáltalán futni, míg van Dijk már elkezdett, de még nagyon nehezen megy neki.