Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: simán nyert a Manchester City Londonban – VIDEÓVAL

Az angol bajnokság tabelláját vezető manchesteri Kékekre roppant könnyű feladat várt szombat este. Pep Guardiola tanítványai ugyanis a kiesés ellen küzdő Fulhamhez látogattak. Igaz, a londoni kiscsapat az előző hétvégén a Liverpool otthonában tudott nyerni.

Premier League – 28. forduló
Azt túlzás lenne állítani, hogy a Manchester City átaludta az első félidőt, hogy aztán a szünet után negyedóra alatt lerendezze a három pont sorsát. Guardiola egy roppant spórolós mentalitású csapatot küldött ki a pályára. A listavezető ugyan meglepően sok teret engedett a labdás játékra a Fulhamnek, azonban a hazai támadások rendre elfojtásra kerültek.
A második félidőben aztán jött a henger, melynek legfelemelőbb pontja a City harmadik gólja volt. Ez büntetőből született, Sergio Agüero révén. Az argentin sztár a sérülései és lejáró szerződése miatt idén már csak peremembernek számít, így nem túl meglepő módon, ez volt az első találata a PL idei kiírásában.

Győzelmével a City újabb fontos lépést tett a bajnoki cím felé, ám a Fulham számára még mindig megvan a túlélés lehetősége.

Fulham – Manchester City 0:3 (0:0)
G.: – ill. Stone (47.), Gabriel Jesus (56.), Agüero (60.-büntetőből)

Összefoglaló:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: