Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: A Man. City ezúttal is simán nyert Budapesten! – Videóval

A Manchester City abszolút megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután az első meccs után ismét 2-0-ára győzte le a Borussia Mönchengladbach együttesét.

Pep Guardiola nem véletlenül utalt ismételten arra a meccs előtti sajtótájékoztatóján, hogy mennyire tetszik neki a Puskás Aréna, elsősorban annak gyepszőnyege. Az odavágó után a City ezúttal is nagyon otthonosan futballozott Budapesten, és ha volt is bármiféle terve a németeknek, a manchesteriek Kevin De Bruyne bombagóljával hamar szertefoszlatták a ‘Gladbach reményeit. (1-0)

A bekapott gól után némiképp hitehagyottá váltak a németek, hát még akkor, amikor hat perccel később a City megduplázta az előnyét Ilkay Gündögan találatával (2-0)

Miután az érdemi kérdések – Ha felmerült egyáltalán bárkiben hasonló – szűk 20 perc után eldőltek, szépen lecsorgott a találkozó hátralévő része.

A Mönchengladbach ment előre becsülettel a szépítő találatért, Pep Guardiola csapata viszont jól kontrollálta a találkozót, amelyet végül kapott gól nélkül hozott le.

Tovább folytatódott tehát a ‘Gladbach borzalmas sorozata (ez volt minden sorozatot figyelembe véve a hetedik veresége Marco Rose csapatának -a szerk.); a City pedig: magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé.

Manchester City – Borussia Mönchengladbach 2- 0 (2-0)
Puskás Aréna, Vezette: S. Karasev (orosz)
Gólszerzők: De Bruyne (12.), Gündogan (18.)
Sárga lap: Cancelo (55.), Fernandinho (82.) illetve Lainer (61.)
Piros lap: –

Man. City: Ederson – Cancelo (Zinchenko, 63.), R. Dias (Laporte, 70.), Stones, Walker – Rodri (Fernandinho, 63.), B. Silva Agüero, 75.), Gündogan (Steling, 70.) – Mahrez, De Bruyne, Foden. Menedzser: Pep Guardiola

Mönchengladbach: Sommer- Lainer, Ginter, Elvedi (Jantschke, 88.), Bensebaini (Wendt, 88.)- Hofmann, Neuhaus, Zakaria – Stindl (I. Traore, 80.) – Embolo (Wolf, 65.), Thuram (Plea, 65.). Vezetőedző: Marco Rose

Összesítésben: 4-0 a Manchester City javára