Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: David Beckham Madridból is erősítene! – Sajtóhír

A France Football értesülése szerint a David Beckham által (társ)tulajdonolt Inter Miami a nyáron a Real Madridból is szerződtethet egy játékost.

A korábbi angol klasszis úgy tűnik tovább sem tett le azon ambícióiról, hogy sztárokkal erősítse meg az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő csapatát. A legújabb név a France Football értesülése szerint Marceloé.

A Real Madrid balhátvédjének szerződése a jövő nyáron lejár, és miután az utóbbi időszakban rendre kiszorulni látszik a csapatból, nem kizárt, hogy a brazil kiválóság karrierje utolsó szakaszában a váltás mellett dönt.

A France Football állítja, Beckham már fel is vehette a kapcsolatot Marcelóval, akiért készen lennének komolyabb összeget, akár 11 millió eurót is fizetni.

Miután Marcelo szerződéséből egy év van hátra Madridban, és nem hallani komoly egyeztetésekről a hosszabbítást illetően, könnyen lehet, hogy a blancók szeretnének pénzt is kapni a 32 esztendős korábbi kulcsemberükért, ahelyett, hogy a jövő nyáron ingyen engedjék el őt érdemei elismerése mellett.

A Real Madridban 2007 januárja óta futballozó Marcelo (Fél évig volt Beckham csapattársa – a szerk.) az idei szezonban csupán 10 tétmérkőzésen, mindössze 828 percet játszott a blancóknál.