Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Red Bull Salzburg: Szoboszlai volt edzője a Celtic célkeresztjében!

Pocsék idényt alapozott meg a Celtic együttese akkor, amikor a skótok búcsúztak a Ferencváros ellen, a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Pár héttel ezelőtt a zöld-fehérek kirúgták a menedzsert, Neil Lennont is a gyenge eredmények után.

Hosszú évek után elvesztette a trónt Skóciában a Celtic. A rekordgyőztes Rangers ugyanis viszontagságos esztendők után újra bajnoki címet ünnepelhetett a Premiershipben. A „Keltákat” jelenleg a megbízott menedzser, John Kennedy vezeti, ám őt mindenképp leváltják a nyártól.

Állítólag a Borussia Mönchengladbachnál is képbe kerülő Jesse Marsch-ra eshet a glasgow-iak választása. Az amerikai edző 2019. óta irányítja a Salzburgot, és örömmel nyugtázza a vélt vagy valós érdeklődést maga iránt:

„Számomra ez nagy megtiszteltetés. Három-négy évvel ezelőtt ez lehetetlen lett volna, hiszen egy remek klubról beszélünk. A Celtic a sikerről szól, ez a legfontosabb. Fantasztikus klub, és örülök, hogy figyelemmel követnek, de Salzburgban feladatom van. Csak erre koncentrálok.”

– nyilatkozta Marsch, a BBC Sports-nak.

Jesse Marsch szerződése 2022-ig érvényes az osztrák klubbal.