Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Megszakadtak a tárgyalások a spanyol szélsővel! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid alakulata a nyár folyamán elveszítheti Lucas Vázquezt, miután megszakadtak a szerződéshosszabbítási tárgyalások a klub és a játékos között. A 29 esztendős futballista ingyen távozhat.

Egyre valószínűbb, hogy ez az utolsó szezonja Lucas Vázqueznek és a Real Madridnál. A spanyol szélső ugyanis a 90min legfrissebb értesülései szerint visszautasította a “Habfehérek” szerződéshosszabbítási ajánlatát. Vázquez ugyanis 15%-os fizetésemelést szeretett volna elérni, miközben a klub a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt ezt nem engedheti meg magának. A 29 éves játékos aktuális kontraktusa az idény végén jár le, és mivel nem sikerült megegyeznie a Reallal, így a beszámolók alapján már kész meghallgatni más csapatok ajánlatait. A hírek szerint olyan csapatok érdeklődnek a védőként és középpályásként is bevethető futballista iránt, mind a Leeds United, a Tottenham, az Everton és az AC Milan. Vázquez leginkább olyan csapathoz menne, amellyel állandó résztvevő lehetne a Bajnokok Ligájában.

A háromszoros BL győztes játékos 2015 nyara óta erősíti a Real Madridot, amelynek színeiben eddig 236 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 26 gólt és 53 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.