Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb két pozitív eset az Internél – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) listavezető Inter csapatánál beigazolódtak a korábbi félelmek, ugyanis Samir Handanovic és Danilo D’Ambrosio után a milánói klub újabb két játékosánál diagnosztizáltak koronavírus-fertőzést…

 

Az Inter együttese a csütörtök déli órákban megerősítette, hogy az uruguayi középpályás Matías Vecino és a holland hátvéd Stefan de Vrij személyében újabb két játékosának hozott pozitív eredményt a koronavírus-tesztje, így a héten már négy labdarúgónál diagnosztizálták a vírust.

Tekintve, hogy egyre több játékosnál diagnosztizálták a fertőzést, akik a múlt hétvégi, Torino elleni mérkőzésen együtt utaztak, tartózkodtak és játszottak, az olasz lapok attól tartanak, hogy még további labdarúgóknál tárhatnak fel pozitív eseteket. A várakozások szerint a milánóiak szombat estére tervezett, Sassuolo bajnoki mérkőzése a fertőzések miatt elhalasztásra fog kerülni, melyet még a mai napon hivatalos bejelenthetnek. Emellett az Inter játékosai minden bizonnyal nem csatlakozhatnak az egyes válogatottakhoz a március végi vb-selejtezőkre.

A Sky Sport Italia összeállítása alapján ezzel az elmúlt bő egy év alatt már 159 Serie A-s labdarúgó fertőzött meg a koronavírus-járvánnyal a betegség kitörése óta.