Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Extrém hosszú, három hetes szünetet kezdtek Kloppék!

A Liverpool március 15-én, még a Wolverhampton vendége volt az angol bajnokságban, legközelebb viszont kereken 21 nap után lép pályára Jürgen Klopp csapata.

Természetesen a Liverpool is érintett a jövő héten kezdődő válogatott szünet alatti ‘leállásban’ (14 nap), de mivel a ‘vörösök’ elbúcsúztak az FA-kupa küzdelmeitől, melynek aktuális fordulóját (negyeddöntők) éppen a mostani hétvégén rendezik, a versenynaptár ezen hete üres a számukra.

A most zajló, extrém zsúfolt szezon hajrája előtt akár még aranyat is érhet a sérülések miatt ezer sebből vérző Liverpool számára ez a pihenő.

Jürgen Klopp nem is habozott, a Wolves elleni meccset követően azonnal szabadságot adott játékosainak, akikkel (persze a válogatott kerettagokat leszámítva) majd csak a hét második felében kezdik újra a munkát.

“Ezt az időt a felkészülésre fogjuk fordítani, de változtatnunk kellett. Nem tudom, hogy pontosan az ilyen változásra van-e szükségünk, de valamit lépnünk kellett. Az idő mindig nagy segítség tud lenni, nekünk pedig van most időnk. Igyekszünk azt a lehető leghasznosabban felhasználni.” – Idézi a Liverpool hivatalos televíziója a német menedzser gondolatait a hosszú szünetről.

A Liverpool legközelebb április 4-én az Arsenal ellen lép pályára a Premier League-ben.