Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Egészen elképesztő, miért nem mehet a válogatottba a csatár!

Ritkán hallható/tapasztalható, egészen abszurd oka van annak, hogy a Eric Maxim Choupo-Moting nem lehet ott hazája válogatottjában.

Az Afrika Nemzetek Kupájának selejtezősorozatában érdekelt Kamerun nélkülözni kényszerül egyik legértékesebb játékosát a Zöld-foki szigetek és Ruanda elleni találkozókon.

A 32 esztendős csatárnak ugyanis nem érkezett meg időben a válogatott behívója, amit a kameruni szövetség nemes egyszerűséggel nem Choupo-Motingnak postázott, hanem saját magának küldte el e-mail üzenetben!

Mind Coupo-Moting, mind pedig a szövetség hiába várta a másik megkeresését/válaszát, mire észre vették, hogy hol történt a hiba, kifutottak a határidőből!

Kamerun az F-jelű selejtező-csoportban az első helyen áll, 10 megszerzett pontjával. A ‘szelídíthetetlen oroszlánok’ a selejtezősorozat hátralévő meccseinek eredményeitől függetlenül már biztos résztvevői az afrikai kontinenstornának, ugyanakkor nehezen elképzelhető, hogy Toni Conceicao szövetségi kapitány örült annak, amikor meghallotta, mi történt pontosan sztárjátékosa körül…