Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hugo Lloris utódját keresi a Tottenham – sajtóhír

A londoni gárdától a nyáron nagy valószínűséggel távozik a klubikon francia hálóőr, akinek a pótlását keresi a Spurs, angol sajtóinformációk szerint.


A Tottenham 34 éves kapusa, Hugo Lloris nagyon úgy fest, hogy a nyár folyamán elhagyja a csapatot és hazatér Franciaországba. Szülőföldjéről leginkább a Paris Saint-Germain mutat érdeklődést iránta, de Keylor Navas kiváló teljesítménye mellett kérdéses, hogy betudná-e verekedni magát a kezdőbe. Aktuális szerződése 2022-ig él, így némi pénzt is láthat belőle a Spurs.

Utódjaként három név merült fel az angol csapatnál, a Manchester United második számú portása, Dean Henderson lehet a legesélyesebb, akit nagyon jó kapusnak vélnek a Premier League-ben, sőt, sokan úgy gondolják, hogy David de Gea-t is simán kiszorítja a kezdőből, csak Ole Gunnar Solskajer mester nem gondolja egyedül így. A Burnley kapusa, Nick Pope is felmerült a Tottenhamnél, mint Lloris pótlása, aki a Burnleyben teljesített tavaly remek idényt és a mostani szezonja is kimagasló. A harmadik, talán legesélytelenebb kiszemelt, Sam Johnstone, aki a West Bromwich kapuját őrzi.

Lloris 2012-ben érkezett a Spurs együtteséhez a Lyontól mindössze 13 millió euróért cserébe. A közel kilenc szezonja alatt 363 találkozón védhette a csapat kapuját tétmérkőzésen, ezekből 123 összecsapáson nem kapott gólt és összesen 400 alkalommal volt kénytelen kapitulálni a francia.