Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tudja véglegesíteni a Chelsea játékosát a Milan – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint ugyan az AC Milan rendkívül elégedett kölcsönjátékosa teljesítményével, úgy tűnik, hogy jó eséllyel mégsem tudják őt végleg megszerezni a Chelsea-től…

Szigetországi sajtóbeszámolók értelmében a Chelsea együttese továbbra is kizárólag a januári kölcsönszerződésben megkötött 26 millió font ellenében hajlandó végleg eladni Fikayo Tomori játékjogát az AC Milan csapata részére, mely összeget azonban az olasz klub nem megfizetni érte.

A 23 éves nigériai felmenőkkel rendelkező angol válogatott hátvéd a londoni “kékek” akadémiáján nevelkedett, a felnőtt csapatban való 2015-ös debütálása óta azonban gyakran kölcsönadták őt. Tomori a 2019-2020-as szezonban Frank Lampard csapatának állandó szereplője volt, az elsőéves szakember az elmúlt kiírásban 15 bajnoki és összesen 22 tétmérkőzésen számított a hátvéd szolgálataira.

Ennek ellenére a jelenlegi idényre parkolópályára került, és mindössze négy meccsen jutott szóhoz, így a több játékperc miatt adták őt kölcsön. A tehetséges játékos korábban a Brighton, a Hull City és a Derby County alkalmazásában szerepelt kölcsönben, ez az első alkalom, hogy a szigetországon kívülre irányították őt. A Rossonerinél ígéretesen indult a szerepvállalása, 11 tétmérkőzésen szerepelt, és a klubnál rendkívül elégedettek a teljesítményével.