Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Tovább késik Ansu Fati visszatérése! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a 18 esztendős tehetség könnyen lehet, hogy az idény hátralévő részében már nem léphet pályára. 

Mint ismert, Fatinak térdproblémái adódtak (egész pontosan bal térdében meniszkusz-sérülést diagnosztizáltak – a szerk.) még az idény elején, november első napjaiban műteni is kellett.

Az első beavatkozás után 4 hónapos felépülést jósoltak Fatinak (Optimális esetben egy ilyen sérülést követő műtét után 3 hónapnyi a rehabilitációs idő, majd nagyjából 3-4 hét mire egy játékos újra felépíti magát – a szerk.), azonban igencsak eltolódott a felépülése!

Januárban ugyanis újabb problémák jelentkeztek, amelyeket egy újabb műtét követett. Fatinak egy speciális felépülési programot kellett követnie, amely után bár úgy tűnt, az idény végére visszatérhet a csapatba a saját nevelésű játékos, a vezetőbb spanyol sportlapok (As, Marca, Sport) mindegyike a Radio Catalunya újságírójára, Marta Carreras-ra hivatkozva lehozta már, hogy Fati helyzete sokkal komplikáltabb, mint azt a Barcánál remélték!

A még mindig rehabilitációs munkát végző fiatal esetében felmerült már egy esetleges harmadik műtét lehetősége, amelyet ha elvégeznek, nem csak a szezon hátralévő részéről, de a nyári Európa-bajnokságról vagy az olimpiai részvételről is lemaradhat Ansu Fati.

Ansu Fati, a Barca és a futballista orvosai egy újabb komoly döntés előtt állnak (…)