Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a rutinos labdarúgó hosszabbítana a csapattal

A Zebráknál ez már a tizenhetedik idénye a veterán védőnek, Chiellininek, azonban még mindig szeretne futballozni, mert nem jelent nehézséget számára a legmagasabb szinten játszani.


A Juventus labdarúgója, Giorgio Chiellini szívesen maradna még egy újabb szezont a csapatnál, a játékos ügynöke, Davide Lippi elmondása szerint. A Bianconeri viszont egyelőre még nem kereste meg sem a védőt, sem képviselőjét, azonban ők nem kapkodnak, hanem egyelőre kivárnak.

A 36 éves olasz játékos szerződése a nyáron lejár, ennek következtében szabad ügynök lesz, amelyet nem igazán szeretne Chiellini, mert a Juvén kívül máshol el sem tudja képzelni magát.

“Jelenleg még a Juventusnál játszik és csak a szezon hajrára koncentrál. Hogy Chiellini másik klubba szerződne? Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, mindenesetre nagyon nehézkes döntés lenne. Olyan játékosról beszélünk, aki történelmet írt ebben a mezben. Lesz még idő átbeszélni a dolgokat, most csakis a szezonra összpontosítunk” – nyilatkozta Lippi.

Chiellini 2004-ben szerződött a Juventushoz a Fiorentinától 6,5 millió euróért cserébe. A közel 17 szezonja alatt 526 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a csapat színeiben, amelyeken védő létére 36 gólt és 26 gólpasszt jegyzett.