Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: biztosra vehető Pogba nyári eligazolása

Aligha kelt komoly meglepetést, hogy az olasz Tuttosport már kész tényként kezeli, hogy Paul Pogba hamarosan elhagyja a Manchester Unitedet. A világbajnok francia középpályás alapemberként az angol klub legjobbjai közé tartozik, ám a hírek szerint elvágyódik.

Évek óta húzza és vonja egymást Paul Pogba és a Manchester United. A guineai származású játékos már fiatalon, 16 és 19 éves kora között is a „Vörös Ördögök” növendéke volt, de csak a Juventus-nál teljesedett ki tehetsége. A torinóiak igazi sztárt faragtak belőle, és lett Conte, majd Allegri irányítása alatt a topcsapatok célpontja. Pogba végül 2016-ban 105 millió euróért cserébe szerződött vissza a Unitedhez.

Az öt esztendővel ezelőtti ügylet legfőbb lebonyolítója az a Mino Raiola volt, aki azóta jelentősen megromlott viszonyban van a manchesteriekkel. A holland ügynök állítólag rágja is Pogba fülét a távozást illetően.

A Tuttosport szerint Pogba lelépésére nem is kell sokat várni, és a szerződésében foglalt utolsó idényét már nem tölti ki az Old Traffordon. A MU a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Juventus ajánlataiból válogathat.

A pletyka szerint a Juve illetékese szerint nincs elég pénzük és helyük sem a keretben a 28 éves karmester megszerzésére. Természetesen Fabio Paratici sportigazgató számára nincs lehetetlen: játékoscserén töri a fejét. A gátakat áttörni képtelen Paulo Dybalat adnák a Unitednek Pogba szolgálataiért cserébe.