Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: kiesett az egyik nagyágyú – EREDMÉNYEK

női Bajnokok Ligájában a negyeddöntő visszavágói közül két mérkőzést bonyolítottak le a tervek szerint a szerdai játéknapon…

Akárcsak az első mérkőzést, a párharc visszavágóját is a budapesti Szusza Ferenc Stadionban rendezték meg a Chelsea és a Wolfsburg párharcában. Az angolok a múltheti 2-1-es sikert követően jókora meglepetésre a visszavágón 3-0-ra legyőzték a német gigászt, és bejutottak a legjobb négy közé. A német gárda oldalán az aktuális idény végén visszavonuló Jakabfi Zsanett csereként lépett pályára az utolsó negyedórában.

Az odavágó 3-0 arányú megnyerése után a Barcelona számára 2-1-es vereség is továbbjutást jelentett a Manchester City elleni párharcban, így másodikként a katalán hölgykoszorú jutott be az elődöntőbe.

Eközben a magyar származású az évtized legjobb női labdarúgójának választott Marozsán Dzsenifer csapata, a címvédő Olympique Lyon gárdája a csapatban történt koronavírus-fertőzések miatt halasztást kért a Paris Saint-Germain elleni visszavágóra, melyre az ellenfél és az UEFA is rábólintott. A visszavágót így később, vélhetően a jövő hétn rendezik meg a párharcban, az első mérkőzést a Lyon 1-0-ra nyerte idegenben.

A negyedik párharc visszavágóját szerdán rendezik, de igencsak formalitásnak ígérkezik, mivel a Bayern München az első felvonás alkalmával 3-0-ra győzött a svéd Rosengard ellen.

Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő, eredmények:

Barcelona – Manchester City 3-0 és 1-2
Chelsea – Wolfsburg 2-1 és 3-0
Paris Saint-Germain – Olympique Lyon 0-1, visszavágó: elhalasztva
Bayern München – Rosengard 3-0, visszavágó: csütörtök, 19:00

Női Bajnokok Ligája, az elődöntő párosításai:

Chelsea – Bayern München vagy Rosengard
Barcelona – Olympique Lyon vagy Paris Saint-Germain