Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: hármat vágtak a spanyolok, Griezmann góljával nyertek a franciák – videóval

A világbajnoki selejtezők harmadik európai fordulójában Spanyolország könnyedén, míg Franciaország szenvedve ugyan, de nyerni tudott. A görögök Ukrajnához hasonlóan leikszeltek.

A koszovói válogatottat vendégül látó spanyolok Dani Olmo és Ferrán Torres révén már az első félidőben lezárták a három pont sorsát. Ugyan a balkán-félszigeti alakulat a második játékrészben szépített, Gerard Moreno találata azonban a 75. percben megadta számukra a kegyelemdöfést. Spanyolország a hét pontjával így csoportelső, míg a nullapontos Koszovó sereghajtó a B-csoportban.

Spanyolország – Koszovó 3–1 (2-0)
Gólszerzők: Olmo (34.), Torres (36.), Moreno (75.), ill. Halimi (70.)

A találkozó videós összefoglalója:

Görögország nagy esélyt szalasztott el, ugyanis nem tudta legyőzni Grúziát, ami egyben azt is jelenti, hogy Svédország marad a második helyen.

Görögország – Grúzia 1–1 (0-0)
Gólszerzők: Kakabadze (76. – öngól), ill. Kvaratskhelia (78.)

A B-csoport aktuális állása:

A D-csoport sztárcsapata, a vb-címvédő franciák egészen a 60. percig gól nélküli döntetlenre álltak a bosnyákokkal szemben: ekkor jött a Barcelona kiválósága, Antoine Griezmann, aki megszerezte a vezetést a vendégeknek. Griezmann ezzel a Kékek történelmének negyedik legeredményesebb játékosa lett, immáron egyedül, méghozzá 35 góllal.

Bosznia-Hercegovina – Franciaország 0–1 (0-0)
Gólszerző: Griezmann (60.)

A találkozó videós összefoglalója:

Az ezúttal Kazahsztán ellen pályára lépő ukránok zsinórban a harmadik egáljukat játszották a sorozatban, ám egyelőre ez még így is elég a második helyre a csoport tabelláján.

Ukrajna – Kazahsztán 1–1 (1-0)
Gólszerzők: Yaremchuk (20.), ill. Muzhikov (59.)

A D-csoport aktuális állása: