Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid korábbi játékosa bevallotta, hogy közel állt az Atlético Madridhoz

A Királyiak egykori labdarúgója őszintén beszélt arról, hogy kis híján az ősi riválisnál kötött ki, azonban végül máshol kötött ki.


Az Everton játékosa, James Rodríguez az ESPN-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Real Madrid játékosaként majdnem a városi rivális Atletico Madrid csapatánál kötött ki.

“Kis híján az Atlético játékosa lettem, beszéltem is Simeonéval és mondta, hogy fontos lennék a klubnál, de a Real nem enged el, így nem fog összejönni a közös munka. Florentino Pérez tisztában volt vele, hogy Zidane irányítása alatt nem játszanék sokat. Rossz évem volt nagyon, ezért az Evertonhoz akartam igazolni, ugyanis nagyon szerettek volna megszerezni, és itt akartam megmutatni mit tudok.”

A kolumbiai labdarúgó emellett azt is elárulta, nagyban köszönhető Carlo Ancelottinak, hogy az Evertonhoz igazolt, és nap, mint nap tanulhat az olasz mestertől újakat.

“Teljesen őszintén mondom, ha Carlo nem lett volna itt, nem jöttem volna. Elkezdtem megismerni a klubot, hogyan dolgoznak, mit akarnak csinálni, hogy az európai porondon akarnak játszani. Az a tény, hogy Carlo itt van alapvető dolog volt ahhoz, hogy jöjjek, hogy nap, mint nap tanuljak valamit” – nyilatkozta James.