Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elszakadt a bokaszalagja a hollandok kulcsemberének!

A holland válogatottban meghatározó szerepet betöltő védő, Daley Blind súlyosan megsérült a Vb selejtezők során. Az Ajax futballistájára műtét vár, és kétségessé vált, hogy szerepelhet-e az Európa-bajnokságon.

Mint arról beszámoltunk, Daley Blind súlyos sérülést szenvedett a Gibraltár elleni világbajnoki selejtező során. A legfrissebb orvosi diagnózis alapján a 31 esztendős futballistának elszakadt a bokaszalagja, és a jövő héten kés alá kell feküdnie. Az biztos, hogy az Ajax kiválósága számára véget ért a klubidény és az is erősen kétségessé vált, hogy pályára léphet-e a koronavírus-járvány miatt idén nyárra halasztott Európa-bajnokságon. A tegnapi nap folyamán a játékos már nyilatkozott a sérülésével kapcsolatban:

Nagyon csalódott vagyok, de bízom abban, hogy jól sikerül a rehabilitáció. Ha jó ütemben halad a felépülésem, akkor van esélyem arra, hogy ott legyek az Európa-bajnokságon.

A 77-szeres válogatott futballista ebben a szezonban 34 mérkőzésen lépett pályára klubjában, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.