Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Dybala és két csapattársa elképesztő mértékű bírságot kapott a rendőrségtől

A Zebráknál nem elég, hogy kiestek a Porto ellen a Bajnokok Ligájából a negyeddöntőben és a bajnokságban is elúszni látszik az első hely, vannak akik még ezt tetőzik.


A Juventusnál forrnak az indulatok, ugyanis Paulo Dybala, Arthur és Weston McKennie nagy bajba került azáltal, hogy a rendőrség szerint utóbbi lakásában házibulit tartottak, amelynek következtében az ingatlanba nagy nehezen bejutó rendőrök 400 ezer eurós büntetést róttak ki, mivel megszegték a járványügyi szabályokat. A rendfenntartó szervet a szomszédok hívták ki az amerikai labdarúgó lakására, mert már bőven elmúlt 22 óra, amikor ők még javában partiztak.

Az argentin labdarúgó ezt követően az Instagram oldalán üzent, hogy nem volt semmiféle buli, csak vacsoráztak és egy az egyben magára vállalja a kirótt büntetés kifizetését. Az viszont biztos, hogy egyikük sem szerepel a Torino elleni keretben, mert a klub vezetősége eltiltotta őket, Dybala mondjuk sérült is volt, ennek következtében nála nem nagy újdonság, ha kihagy egy újabb meccset.

“Tudom, hogy milyen nehéz időszakban van a világ és nem szabad hibákat elkövetni, de sajnos megtettem, amikor kint maradtam vacsorázni. Nem volt semmiféle buli, de elnézést kérek a hibáért” – írta Dybala a közösségi oldalán.

A Juventus szombaton este 18 órakor mérkőzik meg idegenben a városi rivális Torino ellenében, amelyet Dybala, Arthur és McKennie is kénytelen kihagyni a pozitív koronavírus tesztet produkáló játékosok mellett, ennek következtében még nagyobb butaság amit elkövettek, mert így jóformán alig marad labdarúgója a derbire Andrea Pirlo mesternek. A találkozót a Digi Sport 1 közvetíti élőben.