Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: két játékos is elkapta a fertőzést – HIVATALOS

Az edzőkérdésben és identitáskeresésben lévő Juventus csapatánál bár nagyon fogadkoztak a szünet utáni folytatás sikerességében, úgy tűnik, hogy cseppet sem optimális a helyzet a klub háza táján…

A csütörtöki napon vált hivatalossá, hogy a Juventus csapatának két hátvédjénél is pozitív koronavírus-tesztet diagnosztizáltak a hazája válogatottjánál: Merih Demiral a török, Leonardo Bonucci pedig az olasz válogatottnál töltött időszakban fertőződött meg a betegséggel.

Ebben az esetben az érintettek úgy mond vétlenek voltak, a másik sztori viszont már jóval kellemetlenebb, ugyanis a rekordbajnok három játékosát tiltott házibulin érték a hatóságok. Paulo Dybala, Arthur és Weston McKennie szerda este az amerikai játékos lakásán szórakozott, amikor a szomszédok rájuk hívták a rendőrséget, miután a városban a korlátozásoknak megfelelően tilos ilyen jellegű összejöveteleket tartani, és 22 órától hajnali 5-ig kijárási tilalom van érvényben. A beszámolók szerint a játékosok nem akarták beengedni a rendőröket, hátráltatták a munkájukat, végül pénzbírságot kaptak. Arról egyelőre nem tudni, hogy a klubtól milyen büntetést fognak kapni, de bizonyára nem fogják jó szemmel nézni kihágásukat.

A lengyel válogatottnál ugyancsak több koronavírusos esetet diagnosztizáltak, és bár a Juve első számú kapusa, Wojciech Szczesny még egészséges, tartanak tőle, hogy ő is megfertőződhetett. Mindez azért lehet kellemetlen, mert Gianluigi Buffont a minap eltiltották, így nem kizárt, hogy a Torino elleni városi rangadón a mókamester Carlo Pinsogliónak kell majd védenie.

Az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában jelenleg a harmadik helyen álló Juventus csapata szombat este játszhat a Torino ellen.