Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: ultimátumot kapott Andrea Pirlo – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint Andrea Pirlo napjai meg vannak számolva a Juventusnál, és most ultimátumot is kapott a klub vezetőségétől. 

Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint egyre szorultabb helyzetben van Andrea Pirlo a Juventusnál. A lap úgy tudja, hogy az olasz szakember csak akkor maradhat a torinói klub edzője, hogy ha a következő két mérkőzést megnyeri csapatával.

A soron következő találkozók ráadásul nem lesznek könnyűek, mivel a hétvégén városi derbit játszanak a Torino ellen, szerdán pedig a Napoli ellen lépnek pályára a 4. fordulóból elhalasztott meccsen. A La Gazetta azt is hozzáteszi, hogy nem csak kirúghatják Pirlót, de akár ő maga is lemondhat, ha ez a két találkozó negatív kimenetelű lesz.

Az olasz sportnapilap azt is tudni véli, hogy a szezon végéig a jelenlegi asszisztense, Igor Tudor veheti át a helyét a kispadon, a nyáron pedig új edzőt hoznak a Juventushoz.

Pirlót 2020 nyarán nevezték ki az “Öreg Hölgy” vezetőedzőjének egy “csalódást keltő” szezon után Maurizio Sarrival. A Juventus korábbi játékosának akkor még pro licence se volt, azt épp hogy a szezon kezdete előtt szerezte meg. A Juve projektje azonban úgy tűnik nem jött be, hiszen a csapat jelenleg a harmadik helyén áll a tabellán, tíz pont a hátránya az éllovas Inter mögött, a Bajnokok Ligájából pedig már a nyolcaddöntőben kiestek, ráadásul az FC Porto ellen. A Juventusnak úgy tűnik, hogy már csak egyetlen trófea elnyerésére van esélye az Olasz Kupában, amelynek döntőjét május 10-én játsszák.