Manchester United: beárazták labdarúgójukat, aki újabban kiválóan teljesít

A Vörös Ördögök a piaci árakhoz képest nem kérnek sokat labdarúgójukért, azonban kölcsönjátéka után mindössze egy évig köti majd szerződés őt a csapathoz, így mégis lehet, hogy túlárazták.


Az Eurosport értesülései szerint a Manchester United meghatározta Jesse Lingard árát, akit még a West Hamben nyújtott remek teljesítménye után nem sem tartanának meg a szezon végén lejáró kölcsön szerződése után.

Azonban a 22 millió font (~26 millió euró), amit kérnek érte kicsit sok annak tudatában, hogy 15 millió euróra becsülik az értékét és 2022 június 30-áig érvényes a kontraktusa, azaz mindössze egyetlen év marad a szerződéséből. Ennek következtében kérdéses, hogy valaki megfizeti érte ezt az összeget. A West Hamnél megvannak vele elégedve és David Moyes szeretné, ha leigazolnák őt végleg, de ilyen feltételek mellett nem biztos, hogy ez megfog történni.

Lingard amióta a londoni együtteshez került kölcsönbe, azóta hét mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken rendre jól teljesített, ezáltal nem is meglepő, hogy 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.