Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: vírusfertőzés miatt nem számíthat sztárjára a PSG a Bayern ellen – HIVATALOS

Miközben a Bayern München nélkülözni fogja Robert Lewandowskit, immár eldőlt, hogy a Paris Saint-Germain sem számíthat az egyik nagyágyújára a közelgő Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásán…

 

A Paris Saint-Germain csapata a péntek esti órákban erősítette meg, hogy az olasz válogatottól visszatérő Marco Verratti pozitív koronavírus-tesztet produkált. Azonnal megkezdődött a középpályás kötelező elkülönítése, mely értelmében jövő kedden biztosan nem léphet pályára a francia óriásklub Bayern München elleni első, idegenbeli felvonásán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A 28 éves középpályás 2012 óta erősíti a PSG csapata, miután leigazolták őt az olasz másodosztályú Pescarától. Verratti azóta már csaknem 350 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, az aktuálisan futó kiírásban 18 bajnokin és öt BL-mérkőzésen jutott szóhoz, miközben időről időre sérülésekkel bajlódott. Bár az elmúlt években a világsajtóban rendszerint összeboronálták őt egy-egy olasz nagy csapattal, vagy éppen a Barcelonával, a PSG mindenképpen meg akarja tartani erősségét.

A bajorok elleni csörte előtt még a PSG-re egy komoly megmérettetés vár a francia bajnokságban, hiszen szombaton 17 órától a velük az élen azonos pontszámmal álló Lille OSC csapatával találkoznak.