Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Szerződést hosszabbított támadójával a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződést hosszabbított támadójával, Kelechi Iheanachoval.

Noha sokáig úgy tűnt, hogy Brendan Rodgers nem számol Kelechi Iheanachoval a következő szezontól, a nigériai támadó az elmúlt hónapokban meggyőzte arról menedzserét, hogy érdemes rá számítani. A csatárt március hónap legjobbjának választották a Premier Leagueben, és amikor Jamie Vardynak nem igazán ment a szekér, Iheanacho akkor lőtt igazán fontos gólokat. A 24 esztendős futballista ennek jutalmául a mai nap folyamán új szerződést kapott a “Rókáktól”, amely 2024 nyaráig a klubhoz köti. A támadó az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Elmondani sem tudom, hogy hogyan érzek. Izgatott és boldog vagyok. Csodás pillanat ez, és rendkívül büszke vagyok arra, hogy új szerződést ajánlott nekem a klub. Nagyon jól érzem magam itt, az itt élő és dolgozó emberek sokat segítettek nekem, hogy könnyen menjen a beilleszkedés. Mindent megteszek azért, hogy ezt a pályán nyújtott jó teljesítményemmel megháláljam.

Iheanacho 2017 nyarán érkezett a Leicester Cityhez, amelynek színeiben eddig 117 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 32 gólt és 17 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a transfermarkt.