Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet az Inter rutinos játékosa

Három héttel a műtétje után akár már ezen a hétvégén újra csapata rendelkezésére állhat az olasz bajnokságot (Serie A) vezető Inter tapasztalt középpályása…

A Sky Sport Italia információi szerint a közelmúltban térdműtéten áteső Arturo Vidal is elutazhat az olasz bajnoki éllovas Inter soron következő, szombati mérkőzésére Bolognába.

A milánóiak által a Barcelonától a szezon előtt megszerzett rutinos chilei középpályás 30 mérkőzésen lépett pályára Antonio Conte csapatában, jelentős részükön csereként jutott lehetőséghez, és időről időre sok kritikával illetik őt, ám folyamatosan számításba veszik. Ezt megelőzően két idény alatt 96 tétmérkőzésen szerepelt a Barcelona színeiben, de Vidal megfordult például a Bayern München és a Juventus alkalmazásában is.

Ugyanakkor a Nerazzurri a következő fellépésén biztosan nem számíthat sérülése miatt Ivan Perisic és Aleksandar Kolarov játékára, valamint vírusfertőzése miatt Danilo D’Ambrosio sem utazhat el a csapattal.

A szünet előtti utolsó mérkőzését a koronavírus miatt elhalasztó Inter egyel kevesebb mérkőzést játszva jelenleg hat pont előnnyel vezeti a Serie A tabelláját a városi rivális AC Milan előtt.