Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megműtik az Inter középpályását – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) listavezető Inter együttese a csütörtöki napon megerősítette, hogy rutinos középpályásának a közeljövőben műtétre lesz szüksége…

Az Inter csapata hivatalos oldalain keresztül erősítette meg, hogy a pénteki napon Arturo Vidal artroszkópos térdműtéten fog át esni bal térdében hetek óta érzett fájdalmai miatt. A hivatalos tájékoztatás egyelőre nem tér ki arra, hogy a tapasztalt játékos milyen hosszúságú kihagyásra számíthat majd, de várhatóan több hétig nem állhat majd klubja rendelkezésére.

A milánóiak által a Barcelonától a szezon előtt megszerzett rutinos chilei középpályás 30 mérkőzésen lépett pályára Antonio Conte csapatában, jelentős részükön csereként jutott lehetőséghez, és időről időre sok kritikával illetik őt, ám folyamatosan számításba veszik. Ezt megelőzően két idény alatt 96 tétmérkőzésen szerepelt a Barcelona színeiben, de Vidal megfordult például a Bayern München és a Juventus alkalmazásában is.

A 33 éves labdarúgó 2007-es válogatottbeli bemutatkozása óta 119 alkalommal húzhatta magára Chile nemzeti csapatának szerelését.