Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raiola kiborult a Haalandért dobált milliók miatt

A több értékes és neves játékos ügynökeként is ismert Mino Raiola a napokban Spanyolországban és Angliában haknizott egyik kedvence, Erling Braut Haaland jövendőbeli átigazolását illetően. Természetesen a spanyol sajtó most is igyekszik jól értesültnek tűnni.

Az egykori pizzaszakács, Mino Raiola a kiöregedőben lévő Zlatan Ibrahimovic után újabb frontembert talált az „istállójába”. Erling Haaland alig húsz évesen már most a világ egyik legjobb és legveszélyesebb csatárának számít. A norvég támadó alig másfél éve erősíti a Borussia Dortmundot, ám könnyen lehet, hogy már idén nyáron továbbáll. Nem sok oka van a maradásra, lévén a sárga-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligája következő idényében, és az edzőváltások sem éppen a jövőépítést segítik elő. Ezekért tűnik hihetőnek, hogy Haaland máris tovább áll.

A spanyol sajtó szerint a Borussia minimum 150 millió eurót fog kérni Haalandért, akinek ügyeit nem csak Raiola, hanem a saját édesapja, Alf Inge is intézi. Állítólag az ügynök 40 millió eurót kér az ügyintézésért, míg a Haaland szülők megelégednének szerény 20 millióval.

Raiola azonban mindezen összegeket egyetlen Twitter posztban igyekezett megcáfolni: