Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb pozitív eset a PSG csapatánál – HIVATALOS

Néhány nappal Marco Verratti pozitív koronavírus-tesztje után a Paris Saint-Germain háza tájáról újabb esetet jelentettek…

 

A Paris Saint-Germain hétfői tájékoztatása értelmében az ugyancsak az olasz válogatottól visszatérő Alessandro Florenzi is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Azonnal megkezdődött a rutinos jobbhátvéd kötelező elkülönítése, mely értelmében szerdán biztosan nem léphet pályára a francia óriásklub Bayern München elleni első, idegenbeli felvonásán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Az AS Romától kölcsönzött szélső az elmúlt hétvégi hazai vereség alkalmával nem szerepelt, mivel elővigyázatosságból a válogatottbeli visszatérése óta nem találkozott csapattársaival, miután az olasz válogatottban az utóbbi időben több fertőzést is diagnosztizáltak.

Florenzi az idei szezonban 18 bajnoki mérkőzés alatt kétszer volt eredményes, miközben csapata mindegyik BL-csoportmeccsén és a két nyolcaddöntőn is kezdőként pályára lépett.

A tavalyi BL-döntő “visszavágójának” első felvonására szerdán Münchenben, a második mérkőzésre 13-án, jövő kedden Párizsban kerülhet sor, de mindkét oldalon neves hiányzók lesznek.