Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Agüerónak az Arsenalba kellene igazolna, de Spanyolországba fog”

A gólvágó támadó korábbi csapattársa úgy gondolja, hogy maradnia kellene az argentin labdarúgónak az angol élvonalban és az Ágyúsoknál kellene folytatnia pályafutását.


Gael Clichy szerint Kun Agüerónak az Arsenalhoz kellene szerződnie, ugyanis számára az lenne a megfelelő csapat, amibe beleillik a játékstílusa alapján.

A 32 éves csatár tíz esztendőt követően távozik a Manhester Citytől, a sajtó pedig hetek óta találgatja, hogy hol folytathatja pályafutását. Szinte az összes európai topcsapattal szóba hozták a nevét, a legesélyesebbként a Barcelonát emlegetik, most pedig volt manchesteri csapattársa, Gael Clichy mondta el a véleményét, hogy szerinte hova kellene igazolnia.

“Szerintem maradhatna a Premier League-ben, hiszen akkor lenne esélye, hogy ott legyen a dobogón minden idők legjobb Premier League gólszerzői között. De az a kérdés, hogy ő szeretné-e ezt, hiszen tíz esztendő után már lehet, hogy másik országba vágyakozik. Nem tudom, hogy akar-e Angliában maradni. Kun nagyon szereti a napsütést. Az Arsenal szerintem illene a hozzá a játékstílusuk miatt. Szép focit játszanak és rengeteg helyzetet teremtenek, de azt ezzel együtt is kétlem, hogy Agüero oda szeretne igazolni. Biztos vagyok benne, hogy Spanyolországba fog igazolni” – mondta korábbi csapattársáról a jelenleg Svájcban légióskodó francia balhátvéd.